Skip to content

Marea hoinareala sau #tweetscapades

iulie 10, 2009

Echipa AsociatieiCSG adica Iulian si Iuliana, et comp si-au dorit sa ia o mica vacanta. Si, au reusit.

Am prins un tweet al lui BobbyVoicu unde spunea ca are chef de mers la mare. Noi aveam chef de iesit din oras. A doua zi eram in masina, si am pornit. Yupiii Am iesit de pe autostrada, spre Calarasi, unde ne-am imbarcat pe un vapor – mic, dar voinic 😀

Urmatoarea oprire a fost Adamclisi Cetatea Tropaeum Traiani si la mausoleu.

Ne-am intrecut cu o furtuna, care a ramas totusi in urma si am regasit un cer senin si cu soarele stralucind bine. Repede, repede am ajuns la mare. Ne-am bagat in apa si a fost, mmmm, foarte bine.

Am plecat la o terasa din apropiere si am mancat pe saturate. Voiosi si cu mai mult chef am ajuns in Vama Veche care intr-o zi de Luni arata destul de bine. Chiar daca am mers neanuntati, am gasit cazare la vila Doriana.

Din nou pe plaja, baie in mare sub lumina lunii – fantastic, la muzica, dans poza cu dans si multa lumina – si, trambulina. S-a dansat, ne-am distrat, somn, iar a doua zi la 9.30 am dat adunarea pentru inca o baie in mare.

La intoarcere am mai indulcit drumul cu o oprire intr-un lan de floarea soarelui si… cateva fire de grau :), iar seara, in Bucuresti, am intrat in casa odata cu primii stropi ai unei furtuni zdravene (o fi fost cea de la plecare?).

Le multumesc companionilor de #twitscapades pentru timpul placut petrecut impreuna: bobbyvoicu buddhabar korinnams adrianciubotaru didyana sorinkili vladbalan Mi-ar place sa mai repetam experienta!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: