Sări la conţinut

Concursul Good Job la nr 2

iunie 18, 2009

Participa la:

  • CONCURS:

Gaseste greselile din CV

  • PREMIU:

Sedinta de consiliere in cariera cu specialistii Von Consulting despre:
redactarea CV-ului si a scrisoarii de intentie, aplicare eficienta, skilluri pentru prezentare eficienta la interviul cu angajatorul

Gaseste greselile in acest CV concurs Good Job

AL doilea concurs va premia cele mai bune si pertinente intrebari din sala, din timpul conferintei.
Premiul?
Carti cu autograful lui Stefan Mugeanu care te vor invata cum sa iti concediezi seful actual si sa iti angajezi unul mai bun 😀 , si anume: Concediaza-ti Seful

Spor la treaba!

4 comentarii leave one →
  1. iulie 1, 2009 8:35 PM

    Si unde trebuie sa raspundem? As putea spune ca are multe cuvinte scrise cu litera mica (mosilor) , prescurtari nepermise (cal mosilor, f), scrie de 3 ori sub diverse forme orasul, pune virgula inainte de si, litera mare inainte de virgula fara motiv, fara punct cand trebuie, propozitii foarte lungi, cuvinte scrise gresit (asistant) etc.

    Intotdeauna, CV-ul este primul contact al angajatorului cu posibilul angajat. Un asemenea CV nu ar trece nici de faza de citire completa.

    • asociatiacsg permalink*
      iulie 6, 2009 8:43 AM

      concursul acela este inchis, dar pentru ca ai manifestat interes ai castigat o sedinta de consiliere in care impreuna vom face un CV extraordinar si vei afla raspunsuri la multe intrebari despre interviu pentru a fi bine pregatita in viior 😀
      lasa-ne datele de contact pe adresa de mail csg [dot] association [at] gmail [dot] com pentru a stabili exact coordonatele sedintei 😀
      Felicitari !

  2. Ramona permalink
    octombrie 6, 2009 4:48 PM

    Adresa nu este corect scrisa, nu se permit abrevieri in CV, Bucuresti se trece o singura data.
    Scrisoarea de intentie nu trebuie trecuta in cadrul Cv-ului. Ca si paranteza, in scrisoarea de intentie trebuie sa prezinti calitatile tale care te recomanda cel mai bine pentru ocuparea postului respectiv.
    Obiectivul nu este clar definit. A ajunge project manager in cadrul departamentului de expansiune ar putea reprezenta un obiectiv. ” Intr-o” se scrie cum vedeti aici.
    Experienta este trecuta gresit, deoarece se scrie postul, compania si perioada in care ai lucrat. Apoi trebuie sa prezinti ce anume ai facut la fiecare post, care au fost responsabilitatile si obiectivele de solutionat.D-na/ D-ra Popescu a trecut numai la cateva dintre posturi, iar descrierea este succinta, consider ca nu iti poti da seama exact ce stie sa faca si in ce are experienta.
    La educatie ar trebui sa treaca in cazul liceului profilul.
    La abilitati nu trebuie trecut permisul , ci la „Cursuri , atestate , premii”.De asemenea, este irelevant la abilitati faptul ca detine sau nu un autoturism.
    Exprimarea nu este corespunzatoare.
    Consider ca acest Cv nu poate sa fie luat in serios de catre o companie, vazand exprimarea, acuratetea si greselile gramaticale.

Trackbacks

  1. Conferinta GoodJob! - Concediaza-ti seful!

Lasă un comentariu