Sări la conţinut

Despre Asociatia CSG

Asociatia CSG – Continuous Solid Growth – a fost infiintata in 2009, in Bucuresti. Ideea infiintarii acestui ONG a aparut ca urmare a experientei membrilor fondatori cu mediul societatii civile si a parerii lor ca e nevoie de mai mult interes si implicare pentru a ajuta societatea in care traim sa devina mai buna.

Obiectivul nostru nu este sa schimbam lumea peste noapte, ne place insa tehnica picaturii chinezesti si credem ca, daca invatam astazi un om cum sa faca ceva mai bine, apoi maine invatam altul cum sa se simta mai bine si poimaine le dam amandurora un model de a trai mai bine, pe termen lung se vor intampla multe lucruri foarte bune.

S-a spus: “The greatest education in the world is watching the masters at work”, si noi incercam sa transpunem in practica aceasta maxima, de aceea dorim sa facilitam mereu comunicarea directa intre cei cu experienta si cei care pot beneficia de pe urma acestei experiente, in toate domeniile vietii.

Cele mai mari probleme ale lumii apar din cauza lipsei de educatie, a lipsei de comunicare si a lipsei de scop. Noi dorim sa ajutam oamenii sa fie educati, sa comunice si sa aiba scopuri practice, frumoase, pe care sa le transpuna in realitate.

Where there is a will, there is a way.
A better way!

One Comment leave one →
  1. decembrie 19, 2009 8:15 PM

    Mult Spor !

Lasă un comentariu